Успешне впровадження у Будда Барі

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів і послуг на постійно високій якості обслуговування.

Задать вопрос
Наши специалисты ответят на любой интересующий вопрос по услуге

Будда бар являє собою тонкий мікс кількох архітектурних прийомів. На химерному поєднанні азіатського храму і португальської маєтку відчувається легкий розчерк в стилі "Санта Фе" з її меблями в колоніальному стилі. У декорі багато китайських і японських артефактів у вигляді "чарівних" ліхтариків і "освітлення, якого немає", настільки майстерно воно приховано в інтер'єрі. В Будда барі відчувається присутність потужної енергетики, що об'єднала в собі Схід і Захід.

Київський Будда барі оснащений більш ніж сотнею лампочок, які в залежності від часу доби будуть змінювати силу освітлення. Кухня Будда барі у відповідності зі звичними асоціаціями розкоші, блиску і нічного життя володіє відмінним рестораном в дусі часу. Кухня паназіатського напрямки Fushion Asia – це стиль, в якому творить тутешній кухар француз Маню Дю. В меню ресторану представлені страви індійської, китайської, японської та тайської кухні, спеціально адаптовані для Європи. Кухня також, незалежно від країни, має спільні для усіх "buddha-bar" суворі правила і традиції. Родзинки всіх страв – це особливі соуси і оригінальні спеції. Їх поєднання з самими свіжими продуктами наділяє кухню ресторану вишуканістю та витонченістю. І, звичайно ж, відмінний настрій кухарів, любов до своєї справи надає їх творінь

Керівництво Будда бару прийняв рішення максимально автоматизувати управління рестораном на всіх ділянках сфери обслуговування, інтеграцію технологічних процесів, забезпечення оперативного бізнес аналізу та розширення можливостей з обслуговування та залучення клієнтів.

Виходячи з поставлених завдань, ми запропонували реалізувати автоматизацію цього закладу з допомогою програмного забезпечення «Палтусів. Ресторан». Це рішення дозволило в єдиному інформаційному просторі відобразити діяльність технолога, бухгалтера, бармена, касира, офіціанта, кухаря (з відповідним гнучким розмежуванням рівнів прав доступу). Також це допомогло власнику закладу здійснювати всеосяжний контроль і приймати актуальні та ефективні управлінські рішення.

Все це дозволило ресторану вийти на якісно новий рівень автоматизації, відбулося значне поліпшення роботи з обліку продажу страв та товарів; у кілька разів зросла швидкість обробки документів, підвищений контроль над фінансовою інформацією.



Заказать проект
Менеджеры компании с радостью ответят на ваши вопросы, произведут расчет стоимости услуг и подготовят коммерческое предложение.