Автоматизація ресторану Grill Do Brasil

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів і послуг на постійно високій якості обслуговування.

Задать вопрос
Наши специалисты ответят на любой интересующий вопрос по услуге

Ресторан Grill do brasil на бульварі Лесі Українки працює в форматі «їж скільки хочеш» - бразильського концепту, який дуже популярний у всьому світі: будь-яку кількість їжі за фіксовану суму. Це місце для справжніх фанів м'яса. Баранину, свинину, три види телятини і курку смажать, як і 300 років тому на відкритому вогні, на натуральних деревних вугіллі. Ніяких маринадів, тільки вогонь, сіль і справжній смак м'яса. Відкрите, без внутрішніх перегородок простір ресторану Grill do brasil на Печерську італійські дизайнери прикрасили стилізованої наскального живописом. Відмінна винна карта і, звичайно, культ м'яса! 

Керівництво ресторану захотіло мати якісну систему управління бізнес-процесом всіх підрозділів: від офіціанта до технолога. Розглядали різні варіанти програмного забезпечення, різних розробників. Було проведено тест-драйв цих програм для виявлення оптимального, стабільного і зрозумілого рішення. І був зроблений вибір на користь системи, що пропонується нашою компанією. Це програмне забезпечення «Ресторан Україна». Маючи вже солідні напрацювання в автоматизації найрізноманітніших бізнес-моделей роботи ресторанів, & nbsp; ми змогли запропонувати ту концепцію, яка влаштовувала керівництво. Основними перевагами була простота в налаштуванні, навчанні, відкритість коду, нескладна настройка обміну з програмами бухгалтерського обліку. І що не маловажно, у нас було готове рішення по зв'язці програми «Ресторан Україна» з мобільними терміналомі «Orderman», придбане & nbsp; раніше керівництвом закладу.

У сукупності це апаратно-програмне рішення дозволило в єдиному інформаційному просторі відобразити діяльність технолога, бухгалтера, бармена, касира, офіціанта, кухаря (з відповідним гнучким розмежуванням рівнів прав доступу), призвело до збільшення реалізації приготованих страв і задоволеність клієнтів якістю і швидкістю обслуговування, а власнику закладу здійснювати всеосяжний контроль і приймати актуальні і ефективні управлінські рішення.

Заказать проект
Менеджеры компании с радостью ответят на ваши вопросы, произведут расчет стоимости услуг и подготовят коммерческое предложение.